TMBB – The Mighty Big Blogger

Handlar om familjeliv, sorg, saknad och min sons självmord

Det otäcka är ingen dröm

maj 8th, 2011 by Tove B Brandt
Kims minnessten

Kims minnessten

Älskade Kim

Önskar så att jag haft en möjlighet att göra ditt liv långt och lyckligt, jag önskar så att jag hade förstått en enda gång att du mådde dåligt och att du hade behövt min kärlek extra mycket just då, men jag förstod inte så allt jag kan säga nu är Förlåt. Du var den allra vackraste gåva en mor kan få, du var min son och jag var så stolt från den dag jag höll dig i min famn för första gången. Visst krigade vi, Du och jag men inte värre än andra med sina barn för vi hade en sak gemensamt. Vi hade ett band av kärlek som höll oss samman, du bröt det bandet min älskade ängel, du beslutade att det var över utan att fråga mig om det skulle kännas bra, du bröt en relation för evigt och jag har svårt att orka med det idag. Jag försöker att tänka som så här att du valde att bli en skyddsängel ovan där, du valde att gå, du var för god för vår värld, för bra för att vara sann. Jag lämnades kvar, jag står här nu, jag tittar upp och hoppas ju att få  se en glimt av din själ, en fjäder som dalar, ett tecken på att du ser mig, jag önskar så hårt att jag drömt en otäck dröm, men varje gång jag vaknar vet jag att du är borta och det otäcka finns kvar och sprider sig inom mig som ett täcke lägger det sig runt mig, bäddar in mig. Jag vill skrika, men det kommer inget ljud, jag vill inte mera, vill inte du ska vara död. Kim jag älskar dig av hela mitt inre, min själ uppslukas av kärlek till dig och allt jag kan känna nu är en ofattbar  saknad efter Dig. Du var mitt allt, mina barn är mitt allt, så fel detta är, varför kunde jag bara inte förstå, hur du mådde just Då. Älskad och saknad i evighet! Mamma

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.