TMBB – The Mighty Big Blogger

Handlar om familjeliv, sorg, saknad och min sons självmord

Ännu en dag har kommit i mitt liv

april 19th, 2011 by Tove B Brandt

De har runnit iväg dagarna, veckorna men jag finner inget liv det är så tomt. Ska ta och ta en promenad i det fina landskapet, komma ut röra på sig, höra på fåglars sång, bara vara lite med tankarna och på samma gång komma igång med viktproblemet, kondisen, det är inte fel att röra sig, men det har varit trögt, hela tiden så trögt.

Livet är inte så fint längre, du stängde igen vår bok, sidorna får nu gapa tomma, vi har slutat skriva vår historia, jag är så ledsen hela tiden. Tårarna trängs inuti, skaver och gör ont, den tomhet som infunnit sig är enorm, jag önskar du var kvar. Jag drömmer om att vakna en dag och se att allt som hänt bara var en mardröm, men varje morgon vaknar jag och du är död i alla fall. Sorg så tung, älskade Kim.

Jag ville så mycket i mitt liv och nu är allting borta, jag bor i mörkrets fulla sal, en helvetisk smärta. Du är borta, du är död, framtiden är borta. Du sjunger inte mer. Nu finns du i en annan värld, en bättre kan jag tro, där finns bara friden och lite lugn och ro. Så många gånger jag velat följa med dig, bara kastat mig iväg men jag stannar på min sida, väntar på att livet ska sjunga färdigt sin sång.

Du är min son, så stolt jag detta bär.  Så underbar och vacker som ingen annan är. Nu är livet borta, du har rest din väg, solen vill ej ge mig ljus, bara mörkret råder här, jag är så trött. Jag har så ont, min själ den värker. Ge mig lite ljus, ge mig hopp, ge mig tro att det finns ett liv ändå, ge mig kraft att orka, se glädjen komma igen.

Det är så svårt att mista den man älskar så, den man givit livet, den man beundrat så. Älskade Kim om du bara stannat ändå.

Mamma

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.