TMBB – The Mighty Big Blogger

Handlar om familjeliv, sorg, saknad och min sons självmord

Älskade lilla Kim

april 17th, 2011 by Tove B Brandt

HK

Min änglason KIM

Jag känner en sådan saknad, att mitt inre blöder, ingen tycks förstå vad ont det gör, att livet är svårt att leva då min son inte längre finns. att tankarna rinner i strida strömmar, att tårar skaver inom en, att det är tomt och ingenting finner innehåll igen. Jag sörjer dig min son du var en på miljarden, du var vacker och unik och du borde inte bli begraven. Det gör så ont att mista den man har burit i sin kropp, att livet inte längre har någon glans. Det är så fruktansvärt ödesdigert de du gjorde mot dig själv, att sluta sitt liv så ung, att glömma sig själv. Älskade hjärtat så hårt allt är, du hade kunnat leva nu med oss alla här. Barnen skall leva om sina föräldrar, leva om och leva om. Nu står jag kvar här och du finns inte med mig mer. Vissa stunder känns det som jag ska tappa mitt förstånd, att jag ska gå efter, att jag ska dö, men så tar jag nya tag, låter livet styra. Jag vaknar till ännu en dag, jag kan inte fatta hur det gått till, men en dag lägger till ännu en dag och jag tar mig framåt, dag till dag. Har tappat stinget, har tappat mod, har tappat lust och lycka, det hos dig nu bor. Någonstans i Nangijala hos dig min änglason, finns min lycka. Att du ville dö gör mig helt förkrossad, om jag bara fattat en enda gång att du inte mådde bra, men jag visste inte, du sa ju ingenting.

Solen skiner även denna dag, ditt hjärtljus lyser för dig som vanligt, jag saknar dig min son, så ont det gör. Kan inte berätta, kan inte sätta ord längre, men hör mina kvidanden, hör mina ljud. Jag hörde fåglar sjunga igår, det var vackert som om de hyllade oss, då vi gjorde din minnesplats. Kanske såg du våra mödor att hylla dig, att minnas och att göra det vackert bara för dig. Så mycket kärlek vi bär i vårt bröst, den är riktad till dig. Jag ser stjärnor glimma på kvällen, riktar upp min blick och jag tänker på dig, kanske kan du glimma lite extra bara för mig.

Mamma

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.