TMBB – The Mighty Big Blogger

Handlar om familjeliv, sorg, saknad och min sons självmord

Idag har jag bakat kalastårta

maj 27th, 2009 by Tove B Brandt

Jättegod tårta på G inne i ugnen och så har jag gjort i ordning en stor fin smörgåstårta, så gott, hjälpt dottern inför morgondagens kalas, lille Kevin mitt barnbarn har sin allra första födelsedag. Vi la ihop och köpte en rolig lära gå båt och en liten pool till balkongen för de små. När vi nu var där inne såg jag en riktigt rolig sak till William så jag köpte honom en kikare som han haft fullt upp att titta i sedan han fick den. Skönt för nu är allt gjort tills jag skall hämta maken borta på Golfrestaurangen där han har dagens praktik, i morgon är det min tur istället, har ju inte hunnit läsa något idag på min teori men det får bli då jag kommer hem från att ha hämtat maken. Jag och dottern var till Karlstad och handlade mat och presenterna först idag, sen for vi hem och grejade allt, det har varit en kul dag. Det är ju inte så ofta vi träffas så på tu man hand….

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.