TMBB – The Mighty Big Blogger

Handlar om familjeliv, sorg, saknad och min sons självmord

Undrar hur det skulle kännas att vara sjuk, när jag anses frisk nu…

februari 2nd, 2009 by Tove B Brandt

Ja så har doktorn ringt till mig om mina prover då och allt var jättebra eller som han uttryckte sig ”Har aldrig sett bättre prover”, men nu när man kan utesluta järnbrist så skall det provas med Parkinsson medicin, det är det som använts mor Restlesslegs RLS, så han ska skriva ut det nu och någon medicin man använt som antideppresivt, fast jag skall ha det mot sömnbristen så att jag blir dåsig, för han poängterade att jag är ju inte deppad och jag säger -NEJ, jag är inte deppad. Jag är levnadsglad! Först tänkte han skriva ut en stark sömnmedicin (narkotikaklassad) så då sa jag nej, för det vill jag inte ha. Ja oavsett så är jag FRISK… och ändå så mår jag som jag gör och då funderar jag på hur jag skall må den dagen de säger att jag är sjuk hihiii. <3

Det blir nog bra allt till sist. Men eftersom det hänt så fruktansvärt mycket negativa saker i mitt liv så har jag bett om att få prata med en kurator och det kommer att komma en kallelse från en, kan ju i alla fall vara skönt att få nya vinklar på saker i ens liv och att prata av sig med en utomstående. Så slipper man lasta på allt på de som står en nära.

Det som pågår med Kim just nu är ju hårt och jobbigt, han svarade inte ens när jag tilltalade han i går, ja jag träffade honom igår för vi körde hans saker till Slottsbron från förrådet eftesom vi var tvungna att tömma lagren i Karlstad nu, har ju sagt upp dem. Marcus och Helena hjälpte oss att bära och kånka, tack gudskelov för dem. Daniel blev inlagd på sjukhuset för sin halsfluss som inte vill ge sig och som natten efter vår fest svullnade  det igen helt tills han fick dåligt med luft, då blev det akutintaget och ja inlagd som sagt. Barnen var ju i Slottsbron så vi var oavsett tvungna att åka dit och hämta dem eftersom Daniel inte kunde göra det och sedan skulle vi köra det sista till vårt förråd i Deje och lämpa av en byrå hos Helena och sen fick vi ta hunden Tanja och köra henne till Daniels mamma i Molkom och då allt det var gjort vid 20.30 tiden på kvällen så fick vi äntligen laga mat och äta, dödshungriga. Det tog tid innan barnen somnade och det var fullt ös tills vi kunde gå och lägga oss.:-)

Ja vi får se men Daniel tror jag inte kommer hem idag heller, han får nog ligga. Idag då, packa upp en del kartonger som jag tagit in, bort och betala kärran och till apoteket och hämta medicinen. Ja det är väl det hela tror jag, roligare blir det nog inte här är jag rädd för, skall komma på något bra att laga till middag också.

Dagens visa ord: När kaptenen tappar mössan dansar alla på bordet.

(Refaat el Sayed)

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.