TMBB – The Mighty Big Blogger

Handlar om familjeliv, sorg, saknad och min sons självmord

Försäkringskassan sparar bort människan

januari 23rd, 2009 by Tove B Brandt

Fkassan logga

I ena handens skål skall maken ha sjukpeng från försäkringskassan, då säger man du har ingen inkomst och i andra handen skall man ha pengar av honom för underhåll till två söner, då säger man du ska betala fullt underhåll för båda eftersom du har en inkomst på 369.000 sek under året 2007, konstigt då detta är samma år som han inte har inkomst i den anra handen hos FÖRSÄKRINGSKASSAN. Telefonsamtal efter telefonsamtal och ingen vart kommer man, tiden går, han har varit sjukskriven sedan 10 oktober 2008 och inget får han från dem de bara bråkar, men i andra änden så växer skulderna till underhållet för det skall dom ha och enligt dem är detta rätt och riktigt, HUR KAN DET GÅ TILL SÅ HÄR?

Varför ser man inte till människan i samhället längre, vi kommer att bråka om detta för han har det svart på vitt på papper, deras egna beslut som motsäger varandra…..

Vi skall gå till tidningarna med detta, vi kommer inte vara tysta, alla måste veta sanningen om hur Försäkringskassan sköter sina ärenden. Hur de förstör livet helt för människor, hur de leker GUD… Detta måste få ett slut och enda sättet at få stopp på dumheterna som pågår i vårt samhälle idag är genom att våga stå upp och SKRIKA UT DET……

Hur mycket skall man spara egentligen? Skall man spara bort människorna?

Var med och gör en protestlista för att stoppa övervåldet som sjukkassan håller på med!!!!!!

One Response

  1. cancerhaverist

    Stå på er nu, bråla utav bara helvete ….. för tiden är ur led … Alliansen och Sahlinisterna är så infernaliskt korkade i sin nyliberalistiska fixering, så även om resten av världen ser problemet så fortsätter dom att skapa utanförskap och säljer ut statliga företag, nu senast verkar det bli bilprovningen . . . . till Finland.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.