TMBB – The Mighty Big Blogger

Handlar om familjeliv, sorg, saknad och min sons självmord

Ny idiotisk regel för att ha specifik hundras i Torrevieja, Spain

november 12th, 2008 by Tove B Brandt

Buddy som valpJag har minsann inte haft så kul på år och dag som nu genom att göra film av mina kort som ligger på min hårddisk och bara slumrar. ja det här är ju riktigt roligt. Fann en bra sida på Internet genom min son ( www.onetruemedia.com ) och där köpte jag programrätten Premium så jag kan göra det jag känner för, rekommenderas till alla glada bloggare där ute. Gav 400 sek ca och fick då en video på DVD i det priset med etui och allt som jag designat, de övriga filmerna kan jag lägga ned på hårddisken. Jag är helt såld. Gjorde en film med mina barn, barnbarn som jag lagt ut på min netlogsida gå gärna in och kolla på alla mina filmklipp.
www.netlog.com/tovebirkelandbrandt
Men för att komma till en annan heltokig sak idag, mina vänner kom hit idag med en artikel i svenska magasinet. Där står det att en ny lag införts och att den som inte fyllt 18 år ännu inte får gå ut och rasta hunden samt att de som har Rottweiler, Dobbermann, Bull terrier, Bullmastiff samt Pitbull måste söka om en speciell licens via kommunen för att ha sådana farliga hundar. Herregud de är sanslösa här och nu ska man behöva krångla med en jävla massa papper igen, sjuka i huvudet är de här i detta land, man måste ju bedöma från fall till fall, visst vi har en Rottweiler, men han är då inte elak eller ilsk snarast för gosig och tror att han är en liten minihund som kan sitta i knät. Och hur ska man kunna rasta honom när man är på jobb och maken sitter fast i soffan för att han inte kan gå sedan fallet om sonen som är 15,5 år inte kan springa ut med honom. Herregud, jag säger det igen Herregud… (Vid intresse kolla in på www.svenskamagasinet.es )det var de som skrev om de nya reglerna som gäller här i Torrevieja samt Orihuela.
Akta sig för att flytta utomlands, de gör vad som helst för att bli av med en här i landet, de måtte verkligen hata Extranjeros som vi utlänningar benämns. Men de gottar sig på de pengar vi alla släpar in i landet eller betalar i skatter etc.
Och dagens kloka ord blir idag: Tänk på att även i de mörkaste hörn skiner solen

Kan ju passa efter detta inlägg tycker ni inte?

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.