TMBB – The Mighty Big Blogger

Handlar om familjeliv, sorg, saknad och min sons självmord

KRONOFOGDESKULDER

november 7th, 2008 by Tove B Brandt

Nu måste jag bara skriva och berätta vad som kan ske. Storyn är lång, jag har skulder/Lån från att jag köpt ett hus med mitt ex, som tog huset och som inte har betalat. jag har betalat och betalat och då mina inkomster försvann fick jag sluta betala, så enkelt är det. Jag har drivit en butik, där folk inte kom in och handlade och det slutade med att jag fick lägga ned den med ytterligare skulder. Jag stod för ett företag i Norge där kunderna gav faan i att betala sina skulder och vips fick jag skulder där också. Nu har jag säkert bortemot 1 miljon i skulder och jag har inga som helst möjligheter att betala. Jag har inte haft inkomster på 1,5 år nu, utöver barnbidrag och underhåll som jag sparat av på mitt konto och så hade jag några tusen kronor som återbetalats genom ett försäkringsbolag sedan min kärra gick sönder. Jag äger ingenting och jag har svarat på alla brev från fogden som inte har skickat ut något om utmätningar eller för att fråga om min ekonomiska situation, oavsett igår fick jag ett brev som sa UTMÄTNINGSBESLUT.  Jag kommer tillbaka till detta ska bara ta en återblick till innan det är dax att gå vidare. För ca 1 månad sedan slog jag på en dator och kollade mitt konto, någon som inte ens banken visste vem det var hade försökt att ta de 12000 kronor som satt på mitt bankkonto, så jag ringde banken i panik och fick detta stoppat eftrsom jag hade ju bevisligen inte  handlat för dem så banken och jag trodde att jag varit utsatt för en skimning, så till sist satte de över pengarna tillbaka till mig. Nu kommer vi tillbaka till utmätningsbeslutet som gav mig en oerhörd chock igår. Det var dom som provat ta mina pengar, utan att ta reda på om jag haft någon inkomst, utan att kontakta mig och utan lov att gå in på mitt privata konto.

Jag blev bestört, Får man göra så här, får man det? är det bara att gå in och rensa konton utan att ta reda på situationen hos personen och utan att kolla vad det är för pengar, detta var ju bevisligen min sons pengar det mesta av det. Herregud, även om jag har skulder så skall man väl kolla först om jag haft inkomst, det har de då varit noga med gällande min exmake i alla år. Jag känner mig kränkt, och så orättvist behandlad. Hur kan kronofogdemyndigheterna göra så här, har de verkligen rätten att agera på detta sätt????

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.