TMBB – The Mighty Big Blogger

Handlar om familjeliv, sorg, saknad och min sons självmord

Äntligen HELG…..

november 1st, 2008 by Tove B Brandt

Ja så är det äntligen helg. Igår besöktes vi av små spöken på vår trappa,  halloweenfester överallt och många frågade om trick or treat. Naturligtvis valde jag GODIS, vem vågar bråka med spöken….

Idag ska min son bort till Victor och sova, men jag sa att de kan ringa och fråga om en natt till här annars måste jag springa med hunden och jag tycker jag har nog ändå, hela veckorna.

Knut har varit ute med honom idag igen. Nu ska jag laga middag, pannkakor med fläsktärningar blir det idag. Min man ser fram emot det idag. Måste ju försöka fjäska lite ibland också. Vi har ju ingen direkt närkontakt just nu stressen gör ju att allt avtar och allt jobbande och sena kvällar. Man orkar ju inte med ens det man vill orka.

Idag firar man de döda i Spanien, man smyckar kyrkogårdarna. Och folk arbetar inte, det mesta är stängt idag och folk går och besöker sina kära. Åkte förbi kyrkogården igår och det var vackra blommor överallt. Det är vackert! Här bränns alla så kyrkogårdarna ser inte ut som i Sverige, man stoppar in urnor i små fack.  Men man är mycket mera nogrann med att besöka de bortgångna än man är i Sverige….

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.